AKTUELNO

Nemačke vlasti počele su istragu u slučaju jučerašnjeg pada aviona u kojem je poginula jedna od najbogatijih žena u Rusiji, predsednica odbora direktora i suvlasnica "Grupe S7" Natalija Filjeva.

U padu aviona u blizini Frankfurta, poginulo je više lica, ali još nije utvrđen tačan broj, jer je avion imao mesta za do šest lica, saopštila je policija. Nemačke vlasti navode da će konačna identifikacija posmrtnih ostataka, pošto je avion u potpunosti izgoreo, biti završena do kraja nedelje.

Istraga o padu aviona, prema Saveznoj službi za avionske nesreće Nemačke mogao bi trajati, kako je rečeno agencijI TASS, između šest i osam nedelja.

Foto: Tanjug

Filjeva (55), čije se bogatstvo procenjuje na 600 miliona dolara, nalazila se u avionu jednomotorcu koji je poleteo iz Francuske, a srušio se dok se približavao malom aerodromu u Egelsbahu, na jugozapadu Nemačke, desetak kilometara južno od Frankfurta.

Foto: Tanjug

Nakon pada aviona, u blizini udesa, dogodila se saobraćajna nesreća, pošto je policijski automobil, koji je išao ka mestu udesa, udario u jedno putničko vozilo.

Dva putnika privatnog vozila poginula su na licu mesta, a tri policajca zadobilo je teže povrede.

Pročitajte još: UBIJEN REPER NIPSI HASL - Njegov album nominovan za Gremi, a kao mlad je bio pripadnik ulične bande (FOTO+VIDEO)

#Avion

#Istraga

#Nesreća

'